Παραδοσιακή συνταγή από την Χίο, που συναντάμε πλέον σε όλη την επικράτεια.
Συστατικά:
20 άνθη κολοκυθιού
κληματόφυλλα
ρύζι
κρεμμύδια ξερά
φρέσκος δυόσμος
μάραθος
αλάτι
πιπέρι
λίγο λάδι για τσιγάρισμα
Οδηγίες:
Tσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και προσθέτουμε το ρύζι, τα αρωματικά, αλάτι, πιπέρι.
Γεμίζουμε τους ανθούς και τα κληματόφυλλα, τα κλείνουμε τυλίγοντας τα και τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα.
Tα σκεπάζουμε με ένα πιάτο και προσθέτουμε νερό να καλύψει το πιάτο. Bράζουμε μέχρι να πιεί όλο το νερό.
Πηγή: gourmed.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;