Κιλτιρίτσια της Καβάλας

11 Δεκεμβρίου 201402:08

Παραδοσιακό φαγητό της Καβάλας, τα κιλτιρίτσια έχουν τη δική τους προσωπικότητα: το πλιγούρι αλλά και το μικρό τους σχήμα τους δίνει μια άλλη, πολύ φινετσάτη νοστιμιά. Ενίοτε, όταν δεν θέλω να τα συνοδεύσω με ρύζι, κόβω στην κατσαρόλα κομμάτια από λαχανικά, όπως κολοκύθι, πατάτα, καρότο και μαϊντανό κι έτσι έχω έτοιμο το φαγητό με το συνοδευτικό του.

Διαβάστε περισσότερα στο www.olivemagazine.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr