Μία εντυπωσιακή παραλλαγή για μία κλασσική συνταγή που όλοι έχουμε δοκιμάσει. Θα αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και θα καλύψει γευστικά τους απαιτητικούς καλεσμένους σας.Συστατικά
500 γρ. κιμάς άπαχος μοσχαρίσιος
2 ασπράδια αυγού
20 γρ. παστουρμά αλεσμένο στο μπλέντερ
1 κ.γ. κόλιανδρο
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. πιπέρι
1 κ.γ. πιπέρι καγιέν
1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
Ελαιόλαδο για το άλειμμα
Αλάτι
Tρόπος παρασκευής συνταγής
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τον άπαχο κιμά, το κύμινο, τον κόλιανδρο, τα ασπράδια αυγού, τον παστουρμά, τα μπαχαρικά, το μαϊντανό και το αλάτι.
Ζυμώνουμε πολύ καλά το μείγμα και αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
Πλάθουμε σε μακρόστενα κυλινδρικά μπιφτέκια (κεμπάμπ), τα περνάμε σε σούβλες μεταλλικές ή ξύλινες, αλείφουμε με το ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στη σχάρα σε προθερμασμένο γκριλ ή στα κάρβουνα για περίπου 20 λεπτά. Γαρνίρουμε με κρεμμύδια, ντομάτα, αγγούρι, μαϊντανό και πασπαλίζετε με λίγο σουμάκ ή πάπρικα.
Πηγή : lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;