Υλικά:
500 γρ. αλεύρι
4 αυγά
1 φλυτζάνι καλαμποκέλαιο
1/2 φλυτζάνι ζάχαρη
1/2 φλυτζάνι μέλι
1 φλυτζάνι καρότα (τριμμένα)
1/2 φλυτζάνι μαύρες σταφίδες
1/2 φλυτζάνι χοντροκομμένη καρυδόψιχα
2 κ.γ. κανέλα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε καλά τα αυγά με την ζάχαρη, προσθέτουμε το μέλι, το καλαμποκέλαιο, τα καρότα και την κανέλα.
Ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι, την καρυδόψιχα και τις σταφίδες.
Αλείφουμε με λίγο καλαμποκέλαιο τη φόρμα και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου μια ώρα.
Καλή επιτυχία!!!
Πηγή: greekcook.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;