Κεφτεδάκια κοτόπουλου με γλυκόξινη σάλτσα ντομάτας και ρύζι μπασμάτι

30 Ιανουαρίου 201510:55

Μικρές πεντανόστιμες μπαλίτσες από κιμά κοτόπουλου μαγειρεύονται σε γλυκόξινη σάλτσα ντομάτας και σερβίρονται ιδανικά με ρύζι μπασμάτι. Ένα πιάτο που μπορείτε άνετα να φτιάξετε και για το κυριακάτικο τραπέζι σας.

Διαβάστε περισσότερα στο www.olivemagazine.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr