Είναι μια συνταγή παλιά , που έχει τις ρίζες της την περίοδο μετά το μάζεμα των ελαιών . Τα παλαιότερα χρόνια , τον μήνα Οκτώβριο , τα ελαιοτριβεία δούλευαν νύχτα – μέρα .
Μετά το βουτούσαν σε μία τζάρα γεμάτο αγουρέλαιο , το έστυβαν και πρόσθεταν ένα λεμόνι και αρκετό αλάτι . Δεν υπήρχε νοστιμότερο ψωμί .
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;