Καλαμάρια γεμιστά, σουπιές φρέσκες γιαχνί, σουπιές φρέσκες με σπανάκι, μυδοπίλαφο, ντολμαδάκια γιαλαντζί, χταπόδι μακαρονάκι, χταπόδι ξυδάτο, πατροπαράδοτη φασολάδα, γίγαντες φούρνου, χειροποίητος ταραμάς, λαγάνα, χαλβάς και πάνω από όλα η ζεστή ανθρώπινη ατμόσφαιρα και η Θρακιώτικη φιλοξενία που εδώ και ΟΓΔΟΝΤΑ (80) χρόνια μόνον το εστιατόριο ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ξέρει να προσφέρει απλόχερα σε όλους τους επισκέπτες του.
Από τα 1935 εώς σήμερα τα “ΑΔΕΡΦΙΑ” εδραιώθηκαν στο φαγητό και συνεχίζουν να προσφέρουν στους ντόπιους και επισκέπτες γεύσεις ελληνικές , θρακιώτικες , σπιτικές τέτοιες που μόνο η παράδοση και η πείρα του εστιατορίου “ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ” γνωρίζει.
Το μυστικό της επιτυχίας βεβαίως είναι ΕΝΑ: Η ομάδα των συνεργατών και των εργαζομένων που μαζί με τους Νίκο Μουρτίδη και Ανέστη Βαφειάδη φροντίζουν πάντοτε την ποιότητα και την σωστή παρασκευή όλων των φαγητών επιλέγοντας τις καλύτερες πρώτες ύλες και τα πιο γνήσια τοπικά προϊόντα για να μας τα προσφέρουν με υπευθυνότητα και χαμόγελο!
Καλή Σαρακοστή!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;