Jerk είναι ο τρόπος μαριναρίσματος όλων των κρεάτων στην Τζαμάικα Εδώ το κάνουμε με κοτόπουλο αλλά μη διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε και σε άλλα κρέατα και ειδικά στο χοιρινό.
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Πως φτιάχνουμε το Jerk
Βάζουμε όλα τα παρακάτω υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα.
Βάζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε μια πλαστική σακούλα, τα περιχύνουμε με το Jerk και το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 -24 ώρες.
Ψήνουμε στο φούρνο για 45 λεπτά με την πέτσα προς τα πάνω ή στο bbq όπως συνήθως. Σερβίρουμε σε οβάλ πιατέλα γαρνίροντας με λάιμ.
Διάρκεια: 1 ώρα, μαρινάρισμα 4-24 ώρες
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;