Γλυκό Ροζαλία
150 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο , 5 αυγά , 150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη , 1 φακελάκι βανίλια και 150 γραμμάρια αλεύρι .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μία λεκανίτσα το βούτυρο και το χτυπάμε μέχρι να γίνει κρέμα . Μετά βάζουμε την ζάχαρη άχνη , την βανίλια και τ’ ασπράδια των αυγών χτυπημένα καλά μαρέγκα . Τ’ ανακατεύουμε ελαφριά για να γίνουν μία μάζα . Μετά βουτυρώνουμε ένα ταψί και το πασπαλίζουμε με αλεύρι . Ύστερα παίρνουμε με ένα κουτάλι από το υλικό και το τοποθετούμε στην λαμαρίνα . Το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο .
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;