Στο πιάτο σου…Υλικά συνταγής
1 κιλό σπανάκι baby 600γρ. φιλέτα μπακαλιάρου 5 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πιπέρι
1 λεμόνι (ο χυμός του)
Διαδικασία συνταγής
Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε 150ml νερό μαζί με το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο. Μόλις πάρουν βράση προσθέτουμε τα φιλέτα μπακαλιάρου.
Μαγειρεύουμε για 8 λεπτά και προσθέτουμε το σπανάκι. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 3 λεπτά ακόμη. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγη αποξηραμένη ρίγανη.
Πηγή : www.cooklos.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;