Ένα τρομερά σπάνιο κοκτέιλ της δεκαετίας του 1970, που κυκλοφόρησε στα μπαράκια του Ακαπούλκο και ονομάσθηκε ουρά της σαύρας λόγω του πράσινου χρώματος που έχει. Η γεύση του πάντως είναι εξαιρετική γιατί πριν σας το προτείνουμε το δοκιμάσαμε.
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Χτυπάμε στο σέικερ τα άνω υλικά με 4 παγάκια και σουρώνουμε αμέσως σε παγωμένα ποτήρια του κρασιού.
Διάρκεια: 2 λεπτά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;