Η μουστάρδα της Κέρκυρας δεν είναι μια συνηθισμένη μουστάρδα!
Η μοστάρντα ντόλτσε περιέχει φρούτα, αρωματικά, κρασί, σιναπόσπορο αν την δοκιμάσεις θα γνωρίσεις μια ξεχωριστή γεύση και χρήση του κυδωνιού που ταιριάζει τέλεια με την γαλοπούλα και τα κρεατικά των Χριστουγέννων.
Θυμήσου να την δοκιμάσεις με αλλαντικά!
Υλικά
Εκτέλεση
Κόβουμε το κυδώνι σε μικρά κομμάτια με την φλούδα του και το βάζουμε να βράσει με το Chardonnay.
Μόλις πάρει 2-3 βράσεις προσθέτουμε το μήλο καθαρισμένο κομμένο σε μικρά κομμάτια και αυτό.
Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα φρούτα και να γίνουν σαν πολτός. Αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλέον κρασί μέχρι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.
Αφαιρούμε το φύλλο του φασκόμηλου.Στο γουδί σπάμε τον σιναπόσπορο προσθέτοντας το ξύδι να γίνει σαν πολτός και το προσθέτουμε στο ζεστό μείγμα, ανακατεύουμε και μεταφέρουμε σε αποστειρωμένα βάζα.
Διατηρείστε την στο ψυγείο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;