Πεντανόστιμο και γρήγορο αυτό το Burger μπορείτε να το φυλάξτε και στην κατάψυξη, για να το καταναλώσετε όποτε θέλετε. Βέβαια μπορείτε επίσης να το παρασκευάσετε με τα παιδιά σας. Καλή διασκέδαση!
Συστατικά συνταγής
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
1 κουταλάκι πάπρικα
4 φέτες τυρί chedar
4 ψωμάκια για χάμπουργκερ
3 αγγουράκια τουρσί κομμένα φετούλες
2 φύλλα μαρούλι κομμένα στη μέση
1 ντομάτα κομμένη σε 4 φέτες
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Κέτσαπ
Αλάτι
Οδηγίες συνταγής
Βάζουμε τον κιμά σ’ ένα μπολ και τον ανακατεύουμε με την πάπρικα και μισό κουταλάκι αλάτι.
Πλάθουμε τον κιμά σε τέσσερα μπιφτέκια που να έχουν πάνω κάτω το μέγεθος από τα ψωμάκια.
Τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τα Burger ή τα ψήνουμε στο μπάρμπεκιου για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Μόλις γυρίσουμε τα μπιφτέκια βάζουμε πάνω τους το τυρί για να λιώσει.
Κόβουμε τα ψωμάκια στα δύο και τα ζεσταίνουμε στην τοστιέρα ή στο μπάρμπεκιου.
Αλείφουμε τη βάση από τα ψωμάκια με Κέτσαπ, βάζουμε μαρούλι, τουρσί, μπιφτέκι, κρεμμύδι, καλύπτουμε με το άλλο ψωμάκι και σερβίρουμε.
Διάρκεια: 1 ώρα και 5 λεπτά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;