Ένα ιδιαίτερο σοφιστικέ punch, που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους ένα βράδυ που θα έχετε μια μεγάλη παρέα από φίλους στο σπίτι για φαγητό
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Σ’ ένα μεγάλο μπολ για punch ανακατεύουμε καλά τη ζάχαρη με τον δυόσμο. Προσθέτουμε τον ανανά και στη συνέχεια όλα τα υγρά υλικά. Ανακατεύουμε, μοιράζουμε σε κανάτες και το βάζουμε για 2 ώρες τουλάχιστον στο ψυγείο για να παγώσει καλά.
Διάρκεια: 10 λεπτά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;