Στο Βόλο το λένε «μπράσκα» και μέχρι πριν λίγα χρόνια οι ψαράδες δεν του είχαν καμιά εκτίμηση, γι’ αυτό και όταν το έβρισκαν στα δίχτυα τους το ξαναπετούσαν στη θάλασσα. Όλο σχεδόν το ψάρι είναι ένα μεγάλο κι άσκημο κεφάλι, ολίγον αποκρουστικό. Μικρό το σώμα του, πεντανόστιμο όμως, με κρέας που η γεύση του θυμίζει γαρίδα και καραβίδα. Γιατί αυτό το ψάρι με την μεγάλη κεφάλα, τρέφεται με όστρακα. Θα μαγειρέψουμε την ουρά της πεσκανδρίτσας λοιπόν και μάλιστα φιλεταρισμένη. Ο ψαράς σας μπορεί να το κάνει πολύ πιο εύκολα από ότι εσείς, γι’ αυτό ζητήστε το του. Θα το κάνει με χαρά.
Διαβάστε αναλυτικά στο www.olivemagazine.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;