Bigilla Πικάντικη κρέμα φασολιών από την Μάλτα
{loadposition likebox} {loadposition tweet}
συστατικά½ κιλό φασολάκια πλατιά
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 λεμόνι
1 μικρή καυτερή πιπερίτσα
8 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι μαϊντανό
λίγη φρέσκια μέντα
αλάτι οδηγίες
1.Βάλτε τα φασόλια σε νερό από το προηγούμενο βράδυ, αλλάζοντας το νερό τουλάχιστον 3 φορές.
2.Βράστε τα φασόλια σε νερό για μιάμιση ώρα και μετά στραγγίξετέ τα. Πολτοποιήστε τα.
3.Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε. Σερβίρετέ το κρύο ή ζεστό σα σνάκ, πάνω σε ψωμί ή σαν ντιπ.
Από το βιβλίο “Μαγειρεύοντας με τον Peter – οι καλύτερες συνταγές από τα δύο πρώτα του βιβλία”, του Peter Dacoutros. Εκδόσεις Klabb Kotba Maltin.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;