20091021153617_mosxari-fileto-xristougena

Φιλέτο με πιπέρι και μπαλσάμικο

27 Μαρτίου 201109:40

20091021153617_mosxari-fileto-xristougenaΦιλέτο με πιπέρι και μπαλσάμικο από την Ιταλία

http://www.mpatzakidis.gr/

συστατικά

4 ωραία μοσχαρίσια φιλέτα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ανάμεικτα πιπέρια
2 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο

οδηγίες

Σπάμε χοντροκομμένα στο μπλέντερ τα πιπέρια και τα απλώνουμε στον πάγκο εργασίας.

Πασπαλίζουμε με αλάτι και πατάμε με το χέρι μας τα φιλέτα, έτσι ώστε να κάνουν μια πιπερdτη κρούστα από όλες τις πλευρές.

Σε αντικολλητικό τηγάνι που έχουμε ζεστάνει καλά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τα φιλέτα,2 λεπτά από κάθε πλευρά.

Σβήνουμε με το μπαλσάμικο. Σερβίρουμε με διάφορα ψιλοκομμένα λαχανικά που θα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι

http://www.gourmed.gr/

http://www.mpatzakidis.gr/

 

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr