Για τον μπακαλιάρο: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Αναμιγνύετε τους χυμούς και τα ξύσματα των εσπεριδοειδών και κρατάτε το 1/3 στην άκρη.
Ανακατεύετε το υπόλοιπο μίγμα εσπεριδοειδών με το σκόρδο και το ελαιόλαδο (κρατάτε λίγο στην άκρη). Αραδιάζετε τον μπακαλιάρο σε λαδωμένο ταψάκι, περιχύνετε με το μίγμα ελαιόλαδου και πιπερώνετε.
Τοποθετείτε από μία φέτα εσπεριδοειδούς πάνω σε κάθε φιλέτο, σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε στο φούρνο για 30 λεπτά σκεπασμένο και για 5 λεπτά ξεσκέπαστο.
Ανακατεύετε σε τηγάνι τα καρότα με το σιρόπι σφενδάμου, προσθέτετε το κάρι, το ελαιόλαδο που κρατήσατε και το χυμό και μαγειρεύετε μέχρι τα καρότα να απορροφήσουν τα υγρά του τηγανιού. Αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε τον κόλιανδρο και σερβίρετε μαζί με τον μπακαλιάρο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;