Μια πρωτότυπη, εντυπωσιακή αλλά και οικολογική πρόταση για το βάψιμο των αυγών. Να είσαστε σίγουροι ότι όλοι θα μείνουν με ανοιχτό στόμα.
{loadposition likebox} {loadposition tweet}
Συστατικά
12 αυγά
μαργαρίτες από τον αγρό, φύλλα μαϊντανού, φύλλα από σέλινο
Τα εξωτερικά ξερά φλούδια από 12 ξερά κρεμμύδια
ξίδι
ελαιόλαδο για το γυάλισμα
Περιγραφή Συνταγής
1.Τοποθετούμε τα φύλλα πάνω στα αυγά και τα τυλίγουμε σε καλσόν ή τούλι, για να μην φύγουν τα φύλλα.
2.Βράζουμε τ’ αυγά για 20 λεπτά, με τα φλούδια από τα κρεμμύδια και το ξίδι.
3.Αν θέλουμε να αποκτήσουν σκούρο κόκκινο χρώμα τα αφήσουμε στην κατσαρόλα με σβηστή τη φωτιά για άλλα 10 λεπτά.
4.Μόλις βράσουν βγάζουμε το τούλι και τα γυαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Πηγή : www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;