Προσαρμόσαμε μια αγαπημένη μας επιλογή όπως είναι η πίτσα σε μια μεξικάνικη εκδοχή για ένα πιο ελαφρύ και ντελικάτο αποτέλεσμα! Γευτείτε τη άφοβα, ακόμα και το βραδάκι, με καλή παρέα οπωσδήποτε!
Συστατικά
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
3 κούπες ρόκα κομμένη σε χοντρά κομμάτια
4 τορτίγιας καλαμποκιού
1 μεγάλη ντομάτα
150 γρ.κατσικίσιο τυρί με χαμηλά λιπαρά
Φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Περιγραφή Συνταγής
1.Σωτάρουμε για 2-3 λεπτά τα κρεμμυδάκια σε σιγανή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο.
2.Αναβάζουμε τη θερμοκρασία και προσθέτουμε τη ρόκα.
3.Μαγειρεύουμε για μερικά λεπτά, μέχρι η ρόκα να «μαραθεί» και αλατοπιπερώνουμε
4.Βάζουμε τις τορτίγιας σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και απλώνουμε το μίγμα με τη ρόκα.
5.Κόβουμε την ντομάτα σε λεπτές ροδέλες και την τοποθετούμε από πάνω ομοιόμορφα.
6.Σκορπάμε το κατσικίσιο τυρί και τον μαϊντανό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει η πίτα τορτίγιας.
7.Αφού κρυώσει για 5 λεπτάκια είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Πηγή : www.lovecooking.gr/
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;