Τι καινούριο παρουσιάστηκε στο 18ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Παχυσαρκίας, ECO 2011, στην Κωνσταντινούπολη;
{loadposition likebox} {loadposition tweet}
Τα αλγινικά άλατα προέρχονται από διάφορα είδη φυκιών και χρησιμοποιούνται στο εμπόριο κυρίως ως σταθεροποιητές γεύσης σε διάφορα τρόφιμα. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν προσελκύσει οι ιδιότητες της αυξημένης πρόκλησης κορεσμού και συνεπώς της μειωμένης ενεργειακής πρόσληψης των διαλυτών φυτικών ινών των ουσιών αυτών.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;