Χωρίς επιβράβευση έμεινε η μεγάλη προσπάθεια της ελληνικής ομάδας ανσάμπλ, η οποία έμεινε οριακά εκτός τελικού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τερματίζοντας 9η στον προκριματικό με 51,875 βαθμούς στο σύνολο.
Δείτε το video : http://vimeo.com/47313384
Ωστόσο, τα κορίτσια της Τζένης Παπαδοπούλου κατέλαβαν τελικά την 9η θέση μεταξύ 12 χωρών με 51,875 β. στο σύνολο, με δεδομένο ότι χθες (Πέμπτη 09/08) είχαν πάρει 25,875 β. στο πρόγραμμα με τις 5 μπάλες, έχοντας δικαιολογημένα παράπονα από τους κριτές.
Η Εθνική, που είχε επίσης τερματίσει 9η στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, αποκλείστηκε από τον τελικό της Κυριακής (12/08) για 1,150 βαθμούς, αφού το τελευταίο εισιτήριο για την προνομιούχο οκτάδα κατέληξε στην Ιαπωνία με 53,025 β. στο σύνολο.
Η κατάταξη των ομάδων στον προκριματικό του ανσάμπλ:
1. Ρωσία 56,375 (28,375 + 28,000)
2. Ιταλία 55,800 (28,100 + 27,700)
3. Λευκορωσία 54,750 (27,900 + 26,850)
4. Βουλγαρία 54,625 (27,250 + 27,375)
5. Ισπανία 54,550 (27,150 + 27,400)
6. Ουκρανία 54,150 (27,050 + 27,100)
7. Ισραήλ 53,100 (26,500 + 26,600)
8. Ιαπωνία 53,025 (26,725 + 26,300)
————————————————
9. ΕΛΛΑΔΑ 51,875 (25,875 + 26,000)
10. Γερμανία 49,650 (24,500 + 25,150)
11. Καναδάς 48,025 (24,050 + 23,975)
12. Βρετανία 48,000 (24,150 + 23,850)
Παράλληλα, ολοκληρώθηκε ο αντίστοιχος προκριματικός του ατομικού, με τις 24 αθλήτριες να αγωνίζονται στις κορύνες και στην κορδέλα. Εκτός προνομιούχου δεκάδας έμεινε η Κύπρια Χρυσταλλένη Τρικωμίτη, η οποία κατετάγη 19η με 104,675 βαθμούς.
Το εισιτήριο για τον σημερινό τελικό (Σάββατο 11/08) πήραν κατά σειρά οι εξής αθλήτριες:
1. Γεβγκένια Κανάεβα (Ρωσία) 116,000
2. Ντάρια Ντμιτρίεβα (Ρωσία) 114,525
3. Αλίγια Γκαράγεβα (Αζερμπαϊτζάν) 111,850
4. Σίλβια Μίτεβα (Βουλγαρία) 110,925
5. Λιούμποου Τσαρκάσινα (Λευκορωσία) 110,450
6. Γέον Τζάε Σον (Κορέα) 110,300
7. Αλίνα Μαξιμένκο (Ουκρανία) 110,025
8. Γιοάνα Μίτρος (Πολωνία) 109,750
9. Νέτα Ρίβκιν (Ισραήλ) 108,900
10. Γκάνα Ριζατντίνοβα (Ουκρανία) 108,850
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;