«Game of Thrones»: Πολλές εικόνες και λίγες πληροφορίες για το χειμώνα που έρχεται την άνοιξη

1 Φεβρουαρίου 201414:00

O τέταρτος κύκλος του «Game of Thrones» ξεκινάει τον Απρίλιο και μετά από το τρέιλερ, έχουμε σήμερα στην οθόνη του υπολογιστή μια σειρά από ορεκτικές φωτογραφίες-στιγμιότυπα από τους χαρακτήρες που θα πάρουν στα χέρια τους το παιχνίδι του θρόνου στα επερχόμενα επεισόδια. Μαζί και βίντεο με δηλώσεις των συντελεστών για τα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Η «Άρια» μας υπόσχεται ότι «οι Σταρκ επιστρέφουν ισχυρότεροι» – αυτό κι αν είναι είδηση για όσους έχουν ολοκληρώσει τους τρεις πρώτους κύκλους της σειράς- ενώ ο «Τίριον», ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και πολυεπίπεδους χαρακτήρες, που υποδύεται απολαυστικά ο Πίτερ Ντίνκλειτζ, μας πληροφορεί ότι ο ήρωας αναμένεται να υποστεί μια ύψιστη ταπείνωση.

Όλα αυτά στη συνέχεια του -larger than TV- τηλεοπτικού έπους, που μεταφέρει το καστ και τα σετ του στα πιο απίθανα μέρη και «χτίζει» μια υπερπαραγωγή χωρίς προηγούμενο επάνω στν πολύτομη μυθιστορηματική περιπέτεια «A Song of Ice and Fire» του Τζορτζ Μάρτιν.

Αγαπημένοι «καλοί» – βλέπε Ντενέρις και Τζον Σνόου- αγαπημένοι «κακοί» – βλέπε Λάνιστερ- αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που αγαπάμε να μισούμε μέχρι να μας προβληματίσουν κάπου στην πορεία (όπως ο Kingslayer του Νικολάι Κόστνερ Βαλντάου;), ίντριγκες χωρίς τέλος για «το καλό του βασιλείου», προδότες, μάγοι, δολοφόνοι και μια χωρίς αντίπαλο απειλή έξω από τα σύνορα του Τείχους, επιστρέφουν από το HBO για να μας κρατήσουν συντροφιά για ακόμα ένα κύκλο, με περισσότερη δράση, καλογραμμένο κι ανατρεπτικό σενάριο που ποτέ δεν ξέρεις πού οδηγεί και μια σειρά από ηθοποιούς που δύσκολα από εδώ και στο εξής θα αποκαλέσουμε ξανά με τα πραγματικά τους ονόματα. Πάρτε μια γεύση από το χειμώνα που έρχεται!

Πηγή : e-go.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr