ergazomenoi

2700 αιτήσεις για την κοινωφελή εργασία στη Ροδόπη

26 Μαρτίου 201219:35

ergazomenoiΤις 2700 έφτασαν οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις 1020 θέσεις του προγράμματος για την κοινωφελή εργασία στη Ροδόπη, στη διάρκεια της δεκαήμερης προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών στο ΚΜΟΠ Κομοτηνής.

Το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για την προκήρυξη θεωρείται μάλλον περιορισμένο, δεδομένου ότι στη Ροδόπη υπάρχουν περίπου 10.000 άνεργοι, με κάρτα ανεργίας.

Ήδη ξεκίνησε από στελέχη του ΚΜΟΠ, η καταχώρηση των στοιχείων και των δικαιολογητικών που κατατέθηκαν, σε ειδικό λογισμικό του Υπουργείου Εργασίας και του ΑΣΕΠ. Τα στοιχεία των καταχωρήσεων ελέγχονται απευθείας τόσο από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού όσο κι από τα κεντρικά του Κέντρου Φροντίδας Οικογένειας.

Μέχρι και τις 23 Απριλίου αναμένεται η ανακοίνωση των ονομάτων των επιλεγέντων ενώ σε περίπτωση προκήρυξης εκλογών δεν αποκλείεται να υπάρξουν οι σχετικές καθυστερήσεις στη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr