Ο Δήμαρχος Ιάσμου θα πηγαίνει και στο Προξενείο με το υπηρεσιακό όχημα;

18 Ιανουαρίου 202409:42

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Στο πρόσφατο παρελθόν, δύο εκ των βασικών εγκαθέτων του τουρκικού παρακράτους στην Θράκηα, πάλαι ποτέ δήμαρχοι,  ο Ριτβάν Ντελη Χουσεΐν του Δήμου Μύκης και αντιπρόεδρος του παράνομου συμβουλευτικού οργάνουν ΑΣΕΤΜΔΘ και παλαιότερα ο Καδή Ισμέτ, πρώην δήμαρχος Ιάσμου και Πρόεδρος του ιδίου οργάνου, αυθαιρετούσαν (και) ως προς την χρήση των υπηρεσιακών τους οχημάτων.

Χθες είδαμε το υπηρεσιακό όχημα  του δήμου Ιάσμου και του Εγκαθέτου Δημάρχου και τακτικού επισκέπτη του τουρκικού Προξενείου σταθμευμένο έμπροσθεν του δικηγορικού του γραφείου.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ακολουθεί πιστά την εφαρμογή των αναφερομένων στις με αριθ. 4040/14806/14.07.1998 «αυστηρός έλεγχος και επιβολή ποινών στους παραβάτες των κανόνων χρήσης, κίνησης, και κυκλοφορίας των αυτοκινήτων οχημάτων του Δημοσίου και Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού κλπ» και οικ. 226/7007/30.03.2010 «υποχρεώσεις των οδηγών κρατικών αυτοκινήτων» εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης και Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης» αντίστοιχα.

 

Αρθρογράφος