PC191417

Οργάνωση των εργαζομένων για να βρεθούν λύσεις προτείνει το ΠΑΜΕ

19 Δεκεμβρίου 201212:05

PC191417Μέσα στο τσουχτερό κρύο και με μικρή συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο που οργάνωσε το ΠΑΜΕ Ροδόπης την Τετάρτη το μεσημέρι ,στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής,

με αφορμή τις κινητοποιήσεις στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Το στέλεχος του ΠΑΜΕ Κώστας Σιδηρόπουλος, επισήμανε την σημασία των κινητοποιήσεων δεδομένου ότι ξεκίνησαν οι διαθεσιμότητες- απολύσεις στο δημόσιο παράλληλα με την αύξηση των τιμολογίων, τα χαράτσια, τη θέρμανση ακόμη και το θέμα του φαρμάκου, που ταλαιπωρούν τους Έλληνες. Επανέλαβε σε δηλώσεις του , την ανάγκη οργάνωσης των εργαζομένων στους εργασιακούς χώρους για την προώθηση της επίλυσης των ζητημάτων που τους απασχολούν.

Ο κ. Σιδηρόπουλος άσκησε κριτική στο νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης «το οποίο πριν 3 εβδομάδες προκήρυξε απεργία σε περιφερειακό επίπεδο ξεχωριστά από την υπόλοιπη Ελλάδα και σήμερα έχει πάρει απόφαση μη στήριξης της 24ωρης απεργίας.«Αυτά αποτελούν για μας εκφυλισμό του συνδικαλιστικού κινήματος οι εργαζόμενοι θα πρέπει να απομονώσουν τους συνδικαλιστές και τις παρατάξεις αυτές αλλά και να μπουν μπροστά να οργανωθούν και να αλλάξουν το συσχετισμό δύναμης μόνο από κει πέρα θα λυθούν και τα άμεσα προβλήματα» σημείωσε χαρακτηριστικά .

Ο ίδιος καταλήγοντας κάλεσε τους πολίτες να αναρωτηθούν, κι ενόψει των γιορτών, για τις αιτίες που το φετινό εορταστικό τραπέζι θα έχει λιγότερα τρόφιμα όπως και τις οικογένειες με περισσότερους ανέργους. «Υπάρχουν αιτίες, αυτές προσπαθούμε να αποκαλύψουμε και να βρούμε τη λύση»

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr