apergia2

Κινητοποιήσεις στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα-Τι θα γίνει στην Κομοτηνή

19 Δεκεμβρίου 201208:14

apergia2Σε κινητοποιήσεις προχωρεί την Τετάρτη ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας, καθώς η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί 24ωρη απεργία και η ΓΣΕΕ τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 το απόγευμα.

Τα βασικά τους αιτήματα είναι να μην νομοθετηθεί η «φορολογική λαιμητόμος», όπως υποστηρίζουν, για μισθωτούς και συνταξιούχους, να ακυρωθούν οι διαθεσιμότητες-απολύσεις, η εκ περιτροπής εργασία, η μαύρη και ανασφάλιστη εργασία, η ισοπέδωση των θεμελιακών εργασιακών δικαιωμάτων και να ανατραπούν οι πολιτικές της ύφεσης και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας H OTOE συμμετέχει, επίσης, στην τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας της ΓΣΕΕ. Επίσης, στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ θα συμμετάσχει και η ΠΟΕ-ΟΤΑ . Σύμφωνα με ανακοίνωση, αργότερα την Τετάρτη θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ προκειμένου να αποφασίσει την περαιτέρω στάση της.

Στην Κομοτηνή την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί μουσικό συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης και συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr