P1110935

Συντονιστικό όργανο εθελοντικών οργανώσεων στην Κομοτηνή

7 Δεκεμβρίου 201210:10

P1110935Η πρώτη συνάντηση με στόχο την κοινή δράση και τη δημιουργία ενός συντονιστικού οργάνου όλων των συλλόγων και οργανώσεων

που δραστηριοποιούνται στους τομείς της εθελοντικής προσφοράς, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, στο Πολυλειτουργικό Κέντρο, με πρωτοβουλία του Δήμου Κομοτηνής.

Το όργανο αυτό, στο οποίο σε επόμενες συνεδριάσεις θα καθοριστεί επακριβώς η μορφή του, θα έχει ως στόχο τον συντονισμό και την αλληλοενημέρωση των συλλόγων και των οργανώσεων που θα το συγκροτούν, ώστε να έχουν πολλαπλασιαστικά οφέλη τα αποτελέσματα των δράσεών τους στην τοπική κοινωνία.

Παράλληλα, με το νέο όργανο, θα υπάρχει και η πιθανότητα χρηματοδότησης δράσεων για τους συλλόγους που θα προέρχονται από Ευρωπαϊκά προγράμματα τα οποία θα αναζητηθούν.

Όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν να υπάρξουν και νέες συναντήσεις στο μέλλον, ώστε μετά τα διαδικαστικά θέματα που θα αφορούν στη συγκρότηση του οργάνου, να προχωρήσουν στη σύνταξη ενός ετήσιου προγραμματισμού δράσεων με το οποίο πιθανόν θα προκύψουν κοινές δράσεις μεταξύ των συλλόγων, ενώ μπήκε και ο προβληματισμός για την λύση μεγάλων προβλημάτων, τα οποία θα προσπαθήσουν να επιλύσουν όλες οι οργανώσεις από κοινού.

P1110936

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr