PC051389

Πολιτική εκδήλωση για την επέτειο ίδρυσης του ΚΚΕ

5 Δεκεμβρίου 201221:35

PC051389Πολιτική-πολιτιστική εκδήλωση για τα 94 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ διοργανώνουν την προσεχή Παρασκευή η Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του κόμματος και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ροδόπης της ΚΝΕ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης, στις 8 το βράδυ, θα μιλήσει η Βούλα Βλησίδου μέλος της Κ.Ε. Επιπλέον θα προβληθούν βίντεο και βιντεοσκοπημένες μαρτυρίες αγωνιστών με σπάνια ντοκουμέντα από την ιστορία της χώρας και της Ροδόπης.Θα παρουσιαστούν θεατρικά δρώμενα τα οποία γράφτηκαν και σκηνοθετήθηκαν συλλογικά από την καλλιτεχνική ομάδα του Ν.Σ της ΚΝΕ.

Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με μουσικό αφιέρωμα στους αγώνες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που θα αποδώσουν οι Κωνσταντίνος, Αντάρας, Αρχοντή; Κακουλίδης –Καραγκιόζης, Σούλα Κυρατζόγλου, Κλεοπάτρα Λαγκουβάρδου, Δημήτρης Πέσιτς-Μαβίδης, Λαζάρια Μαυρίδη, Χάρης Τίλιος, Ραχήλ Τσιτινίδου και 12 μελης χορωδία.

Με αφορμή τα 94 χρόνια από την ίδρυση του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, ο Γραμματέας της Ν.Ε Ροδόπης Νίκος Βαργεμίδης σημείωσε, εκτός των άλλων, σε συνέντευξη τύπου οτι “το ΚΚΕ θα βαδίζει κόντρα στο ρεύμα, με βαθιά πίστη στο δίκιο της εργατικής τάξης, με πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών αλλά και με βαθιά γνώση ότι η νίκη θα ειναι του λαού”.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr