syriza logo

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για την αποστολή των στοιχείων των εργαζομένων στην Αποκεντρωμένη

24 Νοεμβρίου 201211:40

syriza logoΑνακοίνωση για την αποστολή των στοιχείων των εργαζομένων στην αποκεντρωμένη διοίκηση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Ροδόπης.

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

“Η αποστολή στοιχείων των εργαζομένων στην αποκεντρωμένη διοίκηση μετά από εισαγγελική παρέμβαση και με παρουσία αστυνομικών δυνάμεων αναδεικνύει περίτρανα ότι το μόνο “επιχείρημα” της μνημονιακής συγκυβέρνησης είναι η καταστολή και η ποινικοποίηση των κοινωνικών αγώνων. Αλλά να είναι βέβαιη η κυβέρνηση πως ο χρόνος της μετρά αντίστροφα. Λέμε ξεκάθαρα πως οι απολύσεις εργαζομένων δεν γίνονται αποδεκτές. Καταγγέλλουμε τις πρακτικές αυτές εκ μέρους της τρόικας εσωτερικού και καλούμε τους πολίτες να ενδυναμώσουν τον αγώνα τους ώστε αυτή η κυβέρνηση να οδηγηθεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Εκφράζουμε την πλήρη στήριξή μας στους εργαζόμενους που κινδυνεύουν να απολυθούν και δηλώνουμε ότι η υπόθεση αυτή δεν θα τελειώσει μέχρι την δικαίωση των αγώνων του λαού μας για την αποτίναξη των Μνημονίων και την ανασύνταξη της χώρας από μια κυβέρνηση της Αριστεράς”.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr