dimar kapnos

Στους καπνοπαραγωγούς η ΔΗΜΑΡ Ροδόπης

15 Νοεμβρίου 201215:35

dimar kapnosΤην Κοινοπραξία Καπνοπαραγωγών Ροδόπης-Έβρου επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΔΗΜΑΡ Ροδόπης, αποτελούμενη από τους Δάμων Δαμιανό, Ιλχάν Αχμέτ, Συμεών Σολταρίδη και Ιλμπάη Δελή και ενημέρωθηκε από τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για τα ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα και το μέλλον των 6.000 οικογενειών των καπνοπαραγωγών του νομού Ροδόπης.
Ο πρόεδρος της Κοινοπραξίας παρέδωσε προς τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο νομό Ροδόπης της ΔΗΜΑΡ κατά τις πρόσφατες εκλογές του Ιουνίου, Ιλχάν Αχμέτ, υπόμνημα με όλες τις θέσεις του κινήματος των καπνοπαραγωγών προς τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη.
Τα μέλη της Ν.Ο. της ΔΗΜΑΡ δεσμεύτηκαν ότι θα μεταφέρουν στον πρόεδρο και στην ΚΟ της ΔΗΜΑΡ καθώς και στον τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του κόμματος το σύνολο των αιτημάτων, με βασική διεκδίκηση ο μπασμάς της Θράκης να παραμείνει επιδοτούμενο προϊον αναγνωρίζοντας τόσο το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όσο και οι κοινοτικοί φορείς στις Βρυξέλλες, την σπουδαιότητα της ποιότητας του, την ιστορικότητά του αλλά και την μοναδική δυνατότητα επιβίωσης που δίδει σε χιλιάδες μονοκαλλιεργητές καπνού σε ολόκληρη την Θράκη.          

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr