komotini geniki

Για να δεις το ουράνιο τόξο πρέπει να αντέξεις τη βροχή!

5 Σεπτεμβρίου 201211:57

komotini genikiΜια πρωτότυπη εκδήλωση οργανώνουν το σωματείο των εργαζομένων και το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής Α.Ε. την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Ο Κομοτηναίος καλλιτέχνης Στάθης Γκεβρέκης θα δημιουργήσει μια εικαστική παρέμβαση με τίτλο ” Για να δεις το ουράνιο τόξο πρέπει να αντέξεις τη βροχή!!!”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αφετηρία των γραμμών 1 και 2 στην οδό Ορφέως (στάση Νεντίμ).

Όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση «οι εργαζόμενοι στο Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής δεν χάνουν στιγμή το κουράγιο τους και προβάλουν το κοινωνικό πρόσωπο των αστικών συγκοινωνιών της πόλης. Αυτή τη φορά ζήτησαν από τον Κομοτηναίο καλλιτέχνη Στάθη Γκεβρέκη να δημιουργήσει ένα έργο το οποίο θα αναδεικνύει τα προβλήματα και τους προβληματισμούς τους. Μια “είκΑΣΤΙΚΗ παρέμβαση” στο κέντρο της πόλης η οποία θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει στη στάση Νεντίμ για αρκετές ημέρες».

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr