Πανεύκολες, νοστιμότατες και πολύ όμορφες γλυκές μπουκίτσες με ινδοκάρυδο και κεράσι. Το χρώμα τους τις κάνει ιδανικές για τα Χριστούγεννα.
Υλικά συνταγής:
Τριμμένη ινδική καρύδα: 4 κούπες
Ζαχαρούχο γάλα: 1 κουτί (395 γρ. περίπου)
Ψιλοκομμένα κερασάκια γλασέ: 100 γρ. (1 συσκευασία)
Ξύσμα λεμονιού: από 1 λεμόνι
Οδηγίες:
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Στρώνετε μια λαμαρίνα με λαδόχαρτο ψησίματος.
2. Σε μπολ όλα τα υλικά της συνταγής και τα ζυμώνετε καλά.
3. Πλένετε και στεγνώνετε τα χέρια σας. Με κουταλάκι παίρνετε από το μείγμα, ποσότητα, όσο 2 κουταλάκια περίπου και κάνετε ολοστρόγγυλα μπαλάκια. Τα βάζετε στην ετοιμασμένη λαμαρίνα. Συνεχίζετε μέχρι να τελειώσει το μείγμα. Θα γίνουν 40 μπαλάκια συνολικά.
4. Ψήνετε σε θέση 1/3 από την κορυφή του φούρνου για 12 λεπτά, μόλις να αρχίσουν να ροδίζουν. Τα βγάζετε και τα αφήνετε να κρυώσουν. Αν θέλετε τα βάζετε σε θήκες για τρουφάκια και τα φυλάτε σε αεροστεγές κουτί
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;