Νόστιμη και πρωτότυπη συνταγή για φιλέτο ψαριού με Μεξικάνικο χαρακτήρα. Τα τσίλι μπορείτε να τα αυξομειώσετε ανάλογα με το γούστο σας.
Υλικά συνταγής:
Φιλέτο ψαριού (γλώσσα, μπακαλιάρο, κοκκινόψαρο κοκ): 700 γρ.
Μεξικάνικα λαχανικά: 750 γρ. (υπάρχουν στα σούπερ μάρκετ)
Ελαιόλαδο: 3 κουταλιές
Αλάτι, άσπρο πιπέρι: όσο σας αρέσει
Ψιλοκομμένη πιπεριά τσίλι: 1 ή περισσότερες αν σας αρέσουν
Ψιλοκομμένο κρεμμύδι: 1 μικρό
Ψιλοκομμένο σκόρδο: 1 σκελίδα
Ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες ντομάτες: 3 μέτριες
Οδηγίες:
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ζεσταίνετε σε τηγάνι ή σκεύος που μπαίνει και στον φούρνο το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
2. Προσθέτετε τα λαχανικά και τα σοτάρετε κι αυτά λίγο. Προσθέτετε την ντομάτα και αλατοπίπερο. Βράζετε λίγο να δέσει ελαφρά η σάλτσα και ή μεταφέρετε σε ταψί και αραδιάζετε από πάνω τα φιλέτα ή αν έχετε σκεύος που μπαίνει και στο φούρνο, αραδιάζετε κατευθείαν πάνω τα φιλέτα.
3. Ψήνετε το φαγητό στο φούρνο για 30 περίπου λεπτά. Βγάζετε από το φούρνο και σερβίρετε αμέσως. Ταιριάζει με βραστό ρύζι.
Από την Luise
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;