Φιλέτο γαλοπούλας με εστραγκόν και μουστάρδα από την Γαλλία
συστατικά
800 γρ. στήθος γαλοπούλας
1 ματσάκι φρέσκο εστραγκόν ή
1 κουτ. σούπας ξερό
3 κουτ. σούπας μουστάρδα με κόκκους
2/3 φλ. γάλα με λίγα λιπαρά
αλάτι, πιπέρι
2 φλ. ρύζι μπασμάτι
4 1/2 φλ. νερό
οδηγίες
Κόβουμε σε μικρές λωρίδες το κρέας και το σοτάρουμε σε ένα κατσαρολάκι με 2 κουτ λάδι. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και συμπληρώνουμε λίγο νερό για να βράσει και να μαλακώσει.
Ο χρόνος εξαρτάται από το μέγεθος που το κόβουμε, όσο πιο μικρά είναι τα κομματάκια τόσο πιο γρήγορα μαγειρεύεται.Μόλις μαλακώσει συμπληρώνουμε τη μουστάρδα και το εστραγκόν και το γάλα και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σε ένα άλλο κατσαρολάκι βράζουμε το νερό και ρίχνουμε το ρύζι με λίγο αλάτι. Βράζουμε για 15’ και το κατεβάζουμε από τη φωτιά, το σκεπάζουμε με μια πετσέτα και το αφήνουμε αλλά 10’. Μοιράζουμε το κρέας σε 4 πιάτα και το γαρνίρουμε με το ρύζι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;