Γλώσσα φιλέτο μινιέρ από τη Γαλλία
συστατικά
“4 μερίδες γλώσσα φιλέτο
1 φλιτζάνι βούτυρο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας λάδι για τηγάνισμα
χυμός 2 λεμονιών
αλάτι & πιπέρι”
οδηγίες
Αλατοπιπερώνετε και βρέχετε με λεμόνι τα φιλέτα γλώσσας και τέλος τα αλευρώνετε. Βάζετε σε ένα τηγάνι το λάδι σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί καλά. Βάζετε τα φιλέτα γλώσσας να τηγανιστούν για τρία έως τέσσερα λεπτά από την κάθε πλευρά. Προσθέτετε το βούτυρο, το λεμόνι, και το μαϊντανό. Τα σερβίρετε αμέσως ζεστά, γαρνίροντας με χορταρικά της αρεσκείας σας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;