Παντρεμένα Κολοκυθάκια
Υλικά:
- 1 κιλό κολοκυθάκια μέτριου μεγέθους
- 3 τομάτες μεγάλες ώριμες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 πατάτες
- αρκετό μαϊντανό
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- μπαχάρι
- κανέλα
Εκτέλεση:
- Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες και το σκόρδο.
- Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τις πατάτες κομμένες σε χοντρές φέτες και τη φρέσκια τομάτα και τα αφήνουμε για πέντε λεπτα να πάρουν μια βράση.
- Στη συνέχεια, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο μπαχάρι και ελάχιστη κανέλα. Βάζουμε και λίγο νερό για να βράσουν τα κολοκυθάκια χωρίς όμως να τα σκεπάζει το νερό.
- Στο τέλος, πρίν κλείσουμε το φαγητό που έχει βράσει ρίχνουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Σερβίρεται ζεστό με συνοδεία φέτας και φρέσκου ψωμιού!!!!!!
Καλή όρεξη!
http://greekcook.gr