Ζουμερά μήλα με πλούσια γέμιση! Αμύγδαλα, μπαχαρικά και μπράντι συνοδεύουν την μαρμελάδα φράουλα
Συστατικά συνταγής
Βάζουμε τη σχάρα στη μεσαία θέση προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαργαρίνη, το μπράντι, τη ζάχαρη, το μπαχάρι και την κανέλλα. Αφαιρούμε τον πυρήνα του μήλου, ραντίζουμε το εσωτερικό του με το χυμό λεμονιού και το τοποθετούμε πάνω σε λαδόκολλα στο ταψί. Ρίχνουμε 2 κ.τ.γ. σε κάθε μήλο και ραντίζουμε με ότι περίσεψε. Ψήνουμε για 25′. Ύστερα γεμίζουμε τα μήλα με την μαρμελάδα και πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα και τις σταφίδες. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 20′ λεπτά αλλά στους 150 βαθμούς.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;