Η έντονη γεύση του τζίντζερ συνδιάζεται αρμονικά με το λεμόνι σε μια συνταγή που «ακούγεται»!
Συστατικά συνταγής
Σε μια κατσαρόλα ροδίζουμε τα κομμάτια της γαλοπούλας μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα. Ύστερα προσθέτουμε τα μανιτάρια, την πατάτα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και βραστό νερό μέχρι να σκεπαστούν τα κομμάτια τις γαλοπούλας. Το αφήνουμε σε χαμηλή θερμο κρασία και σκεπάζουμε με το καπάκι. Όταν η γαλοπούλα ρουφήξει τα ζουμιά και το κρέας είναι τρυφερό τότε το φαγητό μας είναι έτοιμο!
Διάρκεια: 20 λεπτά προετοιμασία & 1 ώρα μαγείρεμα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;