Από την Αλεξανδρούπολη ως την Ορεστιάδα, ταξιδέψαμε κατά μήκος του ποταμού Έβρου και καταγράψαμε τις άγνωστες συνταγές της εβρίτικης κουζίνας. Βύσσα, Σουφλί, Βρυσικά, Διδυμότειχο, Βρυσούλα, Αλεξανδρούπολη, Δέλτα: Ντόπιοι σεφ, μαγείρισσες σε πόλεις και χωριά, παραγωγοί και ψαράδες, μοιράστηκαν μαζί μας τις συνταγές του τόπου τους και γαστρονομικές ιστορίες που γεννήθηκαν από το σπάνιο αμάλγαμα πληθυσμών και πολιτισμών του Έβρου. Διαβάστε για τα θέματα του τεύχους εδώ: http://bit.ly/3m786ef
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;